Studiu infopandemie

Stimate participant,

Vă mulțumim că ați acceptat sa participati la acest studiu, pentru a ajuta la îmbunătățirea acțiunilor întreprinse ca răspuns la noua pandemie de coronavirus (Covid-19). Acest studiu implică răspunsul la un chestionar 23 de întrebări legate de coronavirus, cu un timp estimat pentru completare de 12 minute. Vă rugăm să începeți completarea chestionarului atunci când veți avea suficient timp pentru a-l finaliza într-o singură sesiune.

 

Acest studiu este realizat de Fundatia de Ajutor Medical Profilaxis, sub coordonarea D-lui Dr. Virgil Musta – medic specialist boli infecțioase, iar datele sunt colectate de echipa Fundației de Ajutor Medical Profilaxis. Obiectivul proiectului inițiat de Fundația de Ajutor Medical Profilaxis,  implementat cu susținerea Fundației Flex, este de a veni în sprijinul persoanelor cu risc crescut de a contacta COVID-19, sau/și de a avea o evoluție nefavorabilă a bolii, printr-un program de consiliere on line sau telefonică, pâna la sfârșitul acestui an.

Participând, sunteți de acord că ați citit și înțeles informațiile despre studiu de mai jos. Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles aceste informații înainte de a continua. Prin continuare, vă dați consimțământul pentru toate punctele de mai jos:

FORMULAR STUDIU

Participanții care vor răspunde la toate întrebările chestionarului, în funcție de punctajul obținut, vor primi un set de recomandări din partea echipei Profilaxis, cu care sperăm noi, își vor putea gestiona mai eficient starea de sănătate, în următoarele luni de “conviețuire” cu COVID-19.

500 dintre participanți, care vor obține punctaj indicând un risc crescut de contagiune sau evoluție nevaforabilă în caz de infectare cu COVID-19, vor intra într-un program personalizat de consilere pâna la sfirșitul anului 2020, realizat de echipa Profilaxis, sub coordonarea D-lui Dr. Virgil Musta. Datele dumneavoastra de identificare oferite în cadrul chestionarului vor fi păstrate de echipa Profilaxis pentru maxim 1 an de la data completării, asigurându-se confidențialitatea acestora. În exteriorul echipei, în spațiul public, vor fi oferite doar date și informații statistice (fără a dezvălui identitatea celui care a completat), care pot sprijini autoritățile în luarea unor decizii, politici și strategii, menite să sprijine și să protejeze populația pe durata Pandemiei de COVID-19.

Consimţământ:

  • Am citit cu atenție toate informațiile referitoare la acest proiect, și chestionarul aferent
  • Participarea mea este complet voluntară.
  • Toate răspunsurile mele vor fi utilizate pentru cercetarea științifică pentru a îmbunătăți acțiunile autorităților întreprinse ca răspuns la pandemia COVID-19.
  • Datele mele vor fi stocate în siguranță, fără a fi făcute public.
  • Răspunsurile mele colectate în acest studiu vor fi împărtășite publicului, cercetătorilor și autorităților relevante, sub forma datelor statistice, fără a mi se dezvălui identitatea.
  • În cazul în care scorul obținut în urma completării acestui chestionar indică un risc ridicat de contagiune și/sau evoluție nefavorabilă, doresc sa fiu contactat de echipa Profilaxis pentru un program de consiliere personalizată.

Pentru orice detalii si informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de e-mail: infopandemie@fundatiaprofilaxis.ro