Două minute pentru sănătatea copilului și a familiei tale!

Odată cu începerea școlii, riscul de apariție a focarelor de infecție cu SARS CoV2 crește. Cu toții suntem îngrijorați de acest risc și uneori decizia de a trimite copilul la școală sau a-l îndruma este foarte dificil de luat, chiar și de noi specialiștii, cu atât mai mult de către părinți. Există riscul să ne scape un amănunt care să fie esențial în evoluția ulterioară a evenimentelor.
Este motivul pentru care am conceput acest chestionar pe care mi-l doresc un instrument de sprijin pentru părinti în a lua decizii raționale legate de trimiterea sau nu a copilului la școală.
Chestionarul acționează ca un triaj epidemiologic, care poate fi realizat zilnic sau periodic, prin completarea formularului. Anumite întrebări fac referire la situații punctuale care se pot schimba în timp și care pot influența decizia părinților la un moment dat.
Formularul este conceput a fi într-o dinamică, în funcție de evoluția pandemiei și a situațiilor concrete întâlnite în școli.
Formularul este simplu de completat și durează 2 minute! Chestionarul poate fi completat ori de câte ori este nevoie!

CHESTIONAR ȘCOALĂ

Sper să fie un ajutor la îndemână pentru deciziile cele mai bune!
Vă mulțumesc tuturor pentru efortul și responsabilitatea de care dați dovadă!

Dr Musta Virgil


Consimţământ:

  • Am citit cu atenție toate informațiile referitoare la acest proiect, și chestionarul aferent
  • Participarea mea este complet voluntară.
  • Toate răspunsurile mele vor fi utilizate pentru cercetarea științifică pentru a îmbunătăți acțiunile autorităților întreprinse ca răspuns la pandemia COVID-19.
  • Datele mele vor fi stocate în siguranță, fără a fi făcute public.
  • Răspunsurile mele colectate în acest studiu vor fi împărtășite publicului, cercetătorilor și autorităților relevante, sub forma datelor statistice, fără a mi se dezvălui identitatea.
  • În cazul în care scorul obținut în urma completării acestui chestionar indică un risc ridicat de contagiune și/sau evoluție nefavorabilă, doresc sa fiu contactat de echipa Profilaxis pentru un program de consiliere personalizată.

Pentru orice detalii si informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de e-mail: infopandemie@fundatiaprofilaxis.ro