Date personale
Dacă doriți să primiți cu prioritate informații despre activitatea echipei conduse de Dr. Virgil Musta, referitoare la evoluția pandemiei de COVID19 în România, vă rugăm să completați adresa de e-mail.
Vârsta copii (între 3 - 18 ani)
Opțional
Întrebări obligatorii

Există persoane cu care copilul d-voastră a avut contact în ultimele 14 zile și care au fost diagnosticați cu infecție cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile?

Există persoane în anturajul copilului d-voastră care au avut contact în ultimele 14 zile cu persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2?

Copilul sau membri apropiați ai familiei cu care copilul are contact, au fost în vacanță în zone (țări, localități etc) considerate cu risc mare de infectare cu COVID-19 sau au participat la adunări sau activități cu mai multe persoane care nu respectau regulile de prevenire a infecției în ultimile 14 zile?

Copilul prezintă sau a prezentat în ultimele 14 zile, unul sau mai multe dintre următoarele simptome:

Dacă "DA" bifați simptomele pe care le-a prezentat:

Există membrii ai familiei sau alte persoane cu care copilul d-voastră a avut contact în ultimele 14 zile și despre care știți că au prezentat cel puțin una dintre simptomele descrise anterior în ultima săptămână?

Copilul suferă de una sau mai multe dintre urmatoarele boli cronice?

Dacă "DA" bifați boli cronice de care suferă:

Există membri ai familiei (copii, părinți, bunici) cu care copilul d-voastră are contact și care suferă de una sau mai multe dintre bolile cronice menționate anterior?

Cunoașteți din surse sigure faptul că la unitatea de învățămât unde urmează să meargă copilul nu s-au luat măsurile necesare, care să permită spălarea mâinilor, dezinfectarea suprafețelor și asigurarea distanțării copiilor conform cerințelor legale?