“FOTODERMATOZE” – afecțiuni cutanate cauzate, declanșate sau agravate de soare, datorită unei reactivități crescute a pielii la radiațiile solare.

  • semne și simptome
  • cine are cel mai mare risc?
  • prevenție și tratament
  • sfaturi pentru fotoprotectie eficientă

Formular de înscriere la seminar

 

INVITAT: Dr. Marinescu Gabriela,
medic specialist dermatovenerologie

Dr. Marinescu Gabriela

Medic specialist dermatovenerologie, absolvent al Facultății de Medicină Timișoara, cu abilităti practice și teoretice dobândite prin participarea la numeroase cursuri, trainiguri și workshop-uri naționale și internaționale. Datorită acestora și a experienței dobândite în cei 4 ani ca medic resident și 2 ani ca medic specialist, mi-am dezvoltat interesul și am acumulat competențe în ceea ce priveste patologia acută și cronică dermatovenerologică, cât și în domeniul esteticii și chirurgiei dermatologice, ajungând astfel să practic cu placere toate ramurile dermatologiei.

Sunt o persoana pasionată de ceea ce face, îmi place să ajut oamenii și empatizez cu aceștia. Obiectivul meu este ca la sfârșitul consultației pacientul să primească răspunsurile la toate problemele sale în legatură cu afecțiunea de care suferă și împreună să gasim cele mai potrivite soluții individualizate